skip to Main Content

Financieel Management

Voor een onderneming is het elke dag Prinsjesdag, want elke dag zijn er goede voornemens op financieel gebied. Maar wat zit er in het koffertje en hoe wordt die nota geschreven? Een lastige puzzel waar bijna nooit een einde aan komt en waarvan altijd wel stukjes blijken te ontbreken. De adviseurs van UNIREA kunnen u hierbij van dienst zijn om uw puzzel compleet te maken en daarmee uw bedrijfsportefeuille te bewaken in de breedste zin van het woord.

De rol van financieel manager past ons als geen ander. Of het nu gaat om budgetteren, het bewaken van de planning cyclus, het ontwerpen van managementrapportages, het analyseren op ratio’s of het definiëren van prestatie indicatoren, wij kunnen u daarin bijstaan en keren elk vakje van uw huishoudsportefeuille binnenstebuiten! Resultaatverbetering en anders organiseren, of zelfs het assisteren bij fusies en overnames, zijn onderwerpen die wij vanuit een lange ervaring verstaan als klinkende munt.

Kampt u met financiële vraagstukken die maar niet willen passen? UNIREA is u graag van dienst met het vinden van passende oplossingen! Neem gerust contact met ons op door het sturen van een e-mail naar: info@unirea.nl, of bel nummer op 0850 – 730 300.