skip to Main Content

Over ons

UNIREA staat voor verenigen en samen optrekken. Dat is precies de gedachte achter de werkzaamheden van onze Interim Management professionals. Of het nu gaat om Financieel Management, Risk Management, Compliance, Integriteitsmanagement of Projectmanagement, je moet het samen doen!

Zonder optimale samenwerking met de mensen achter een onderneming of organisatie, wordt de klus simpelweg niet goed geklaard. UNIREA stimuleert daarom altijd medewerkers om eigen initiatief te ontplooien, met collega’s mee te denken en elke bewegingsvrijheid goed te benutten, om de resultaten te bereiken die u nastreeft. Uw mensen zijn het hart en de motor van uw onderneming!

Wij zetten onze tanden graag in pittige uitdagingen. Niets is vanzelfsprekend, maar we proberen daar echter wel zo dicht mogelijk naar toe te werken. Daarom staan we in de realiteit. Als een maaltijd heet wordt geserveerd dan zorgen wij ook voor een glas verfrissend water. Serieuze business als complexe compositie combineren wij bijvoorbeeld met altijd een vrolijke noot. In de samenwerking proef je dan ook prominent terug dat wij vrolijke, vriendelijke Interimmanagers zijn. Warmbloedige mensen die ook graag een luisterend oor bieden en vertrouwen geven.

Bovendien brengen wij een jarenlange ervaring met ons mee. We zijn niet alleen goed en gedegen geschoold, maar ook gepokt en gemazeld in de realiteit van het bedrijfsleven. We hebben ontzettend veel gezien, geleerd en daarbij komt nog dat wij ook uit een groot netwerk van verschillende expertises kunnen putten. Met onder meer: fiscalisten, accountmanagers, (register)accountants, juristen en zelfs IT-specialisten brengen wij ieder project tot een eindresultaat dat telt!