skip to Main Content

Projectmanagement

Een onderneming die groeit of verandert krijgt te maken met projecten, activiteiten die specifiek en merendeels eenmalig zijn, met daarbij de behoefte aan Projectmanagement. Elk project heeft een kop en een staart. De projectmanagers van UNIREA hebben vanuit hun ervaring de kennis voor een pragmatische aanpak. Dit door vooral optimaal samen te werken en de belangen van alle betrokkenen binnen een project goed te managen. UNIREA geeft projecten structuur, zorgt voor snelle voortgang en brengt projecten binnen stipte periodes tot eindresultaten. De adviseurs van UNIREA beheersen uw projecten tot in de puntjes en werken op een manier die naadloos aansluit bij de ontwikkelingen in uw organisatie. Van het organiseren, voorbereiden, plannen en uitvoeren tot het afronden van het project.

UNIREA doet haar naam daarbij eer aan. UNIREA staat voor verenigd zijn en samen optrekken. Dat is ook precies de gedachte achter onze werkzaamheden als projectmanagers. Een project moet je samen doen! Wij worden als adviseurs ingehuurd, maar voor succesvolle projecten zijn meerdere partijen verantwoordelijk. Ook op dit terrein staat samenwerken voor de professionals van UNIREA centraal. Wij stimuleren uw medewerkers namelijk om eigen initiatief te ontplooien, met collega’s mee te denken en zoveel mogelijk bewegingsvrijheid te creëren en goed te benutten.

Ook onze hoge mate van rationaliteit en common sense zorgen voor een grote opluchting. Zo blijven wij niet alleen dicht bij wie wij als projectmanagers zijn, maar bovenal dicht bij de projecten die wij uitvoeren. Want wij zijn ons er terdege van bewust dat ondernemen nog nooit zo uitdagend was en ontwikkelingen in de markt elkaar razendsnel opvolgen. De huidige tijd vraagt dan ook om heldere manieren van leidinggeven, klare taal en communicatie én verfrissende manieren van werken. UNIREA biedt uw onderneming een krachtige en frisse aanpak, waarbij wij ons niet laten afleiden door allerlei bijzaken. We maken niets moeilijker dan het al is. Ons credo luidt: keep it clear and simple!

Wilt u bij uw projecten ook de wind in de zeilen, op volle kracht vooruit en alle hens aan dek? UNIREA koerst graag samen met u af op een succesvol eindresultaat! Bel ons op nummer 0850 – 730 300 of stuur een e-mail naar: info@unirea.nl.